Arriba la màgia del Nadal, i les sessions de fotos! Hem preparat el nostre estudi per fer unes fotos boniques als petits de casa, i tenir un record especial d’aquesta època

 

 

5

Del 13 de novembre fins el 2 de desembre de 2017

5

Sessions de 30min.

5

2 escenaris amb atrezzo

5

Entrega de 20 imatges digitals

5

A escollir: calendari 1 full A3 o 5 postals de Nadal

5

Sessions familiars (bebés a partir de 6 mesos)

60€

r

10€ de descompte!

Si vau venir l’any passat o heu fet un seguiment d’embaràs/primer any bebé aquest any

Les places són limitades ja que només es fan en dies concrets: dilluns, dimecres i divendres tarde. Anirem plenant l’agenda per ordre de reserves, que la podeu realitzar per email mitjançant el següent formulari, o bé per Whatsapp (620571570)

*ROBA* podeu portar la roba que més us agradi, però que no sigui molt estampat o amb lletres tipo logos/marques. És preferible uns texans+camiseta, un vestidet per arreglar… Amb algun toc roig, per exemple! Podem fer un canvi de roba si us interessa, aprofitant el canvi d’escenari.

*SESSIONS FAMILIARS* encara que els protagonistes són els petits de casa, també fem un parell de fotos amb els pares. En el cas que es vulgui compartir la sessió amb cosins, el preu de la sessió conjunta serà 80€ amb imatges individuals i junts. (En aquest cas no s’aplica el descompte de 10€ si repetiu de l’any anterior o heu fet un seguiment aquest any).

*RESERVA* és necessari reservar un dia i hora per fer les fotos. Si teniu algun imprevist i heu de canviar el dia, s’intentarà trobar un altre dia disponible, però heu d’avisar amb antelació per si podem donar la vostra hora a algú.

*PAGAMENT* el pagament es realitzarà en el moment de la reserva o bé el mateix dia de les fotos.

5 + 15 =