Ja ve Nadal! Una època màgica que els petits de casa viuen amb il·lusió!
Voldreu recordar aquesta etapa amb unes fotos naturals i divertides

Sessió d’estudi de 30 minuts amb 2 escenaris diferents, on farem fotos un ratet a cada un.
Entreguem les fotos en digital (20-30 aprox). Després, podeu completar la sessió amb diferents complements per imprimir: postals, calendaris, punt de llibre, imans, clauers…

El preu de la sessió és de 75€, és necessari reservar la sessió per la web fent un primer pagament de 25€ (aquí), on podreu escollir ja el dia i hora per venir al nostre estudi.

Els escenaris:

*ROBA*
Podeu portar la roba que més us agradi, però aconsellem colors llisos, neutres o bé amb algun toc roig, texans+camiseta, un vestidet per arreglar… Podem fer un canvi de roba si us interessa, aprofitant el canvi d’escenari.

*SESSIONS FAMILIARS*
encara que els protagonistes són els petits de casa, també fem algunes fotos amb els pares. En el cas que es vulgui compartir la sessió amb cosins, és necessari reservar 2 sessions seguides, i al canvi de sessió es realitzaran les fotos junts.

*RESERVA*
és necessari reservar un dia i hora per fer les fotos. Si teniu algun imprevist i heu de canviar el dia, s’intentarà trobar un altre dia disponible, però heu d’avisar amb antelació (mínim 24h) per si podem donar la vostra hora a algú.

*PAGAMENT*
es realitzarà un primer pagament de 25€ en concepte de reserva, i la resta s’abonarà el mateix dia de la sessió de fotos.

*PUNTUALITAT*
Cada sessió dura 30min, si arribeu tard es descomptarà del vostre temps per tal que no afecte a les sessions següents. Aconsellem arribar 5 min abans per evitar imprevistos.