Ja ve Nadal! Una època màgica que els petits de casa viuen amb il·lusió!
Els hi fem unes fotos?

Sessió d’estudi de 30 minuts amb 2 escenaris diferents
Entrega de les fotos en digital. Després, si voleu, podreu triar diferents opcions per imprimir: postals, calendaris, punt de llibre…
El preu de la sessió és de 65€, reserva la teva sessió amb un pagament de 20€
També hi ha una opció que inclou la sessió de fotos amb entrega dels arxius en digital + un pack imprès amb 4 postals, 1 calendari de sobretaula i 6 punts de llibre, tot per 80€

Compra aquí tus entradas

*ROBA* podeu portar la roba que més us agradi, però aconsellem colors llisos, neutres o bé amb algun toc roig, texans+camiseta, un vestidet per arreglar… Podem fer un canvi de roba si us interessa, aprofitant el canvi d’escenari.

*SESSIONS FAMILIARS* encara que els protagonistes són els petits de casa, també fem algunes fotos amb els pares. En el cas que es vulgui compartir la sessió amb cosins, és necessari reservar 2 sessions seguides, i al canvi de sessió es realitzaran les fotos junts.

*RESERVA* és necessari reservar un dia i hora per fer les fotos. Si teniu algun imprevist i heu de canviar el dia, s’intentarà trobar un altre dia disponible, però heu d’avisar amb antelació per si podem donar la vostra hora a algú.

*PAGAMENT* es realitzarà un primer pagament de 20€ en concepte de reserva, i la resta el mateix dia de la sessió de fotos.

*PUNTUALITAT* demanem màxima puntualitat per tal de no alterar l’agenda. És preferible que arribeu 5 minuts abans de l’hora acordada per evitar imprevistos.